Over ons

Het vinden van software developers is zeer lastig. Bij summit developers geloven we dat het onnodig is dat vacatures voor software developers bij onze klanten lang openstaan. We hebben daarom gevonden een oplossing om onze klanten snel te kunnen voorzien van loyale developers. Deze oplossing werkt!

summit developers is opgericht in 2017 en is onderdeel van Aatop ICT / Aatop Personeelsintermediairs. We geloven in het persoonlijke contact, in samenwerking, in open communicatie. Regelmatig vindt je ons in Zuid-Afrika. Hier voeren we gesprekken met developers die dolgraag naar Nederland willen emigreren.

Als je ons belt, krijg je direct een medewerker te spreken (zonder keuzemenu). Grote kans dat je direct Ton, Matthijs of Paulien krijgt te spreken en die geven jou direct een antwoord.

Jouw vacature...

...snel ingevuld

Veel organisaties zijn op zoek naar extra software developers. Jouw organisatie mogelijk ook. Wij kunnen je hierbij helpen. Dat doen we snel en zonder gedoe. Binnen 8 – 12 weken zit een nieuwe developer bij jou op kantoor.
 
 

We verdiepen ons....

.... graag in jullie organisatie

Je kunt pas met een goede oplossing komen als je de vraag van de klant kent. Vanuit die gedachte werken we al jaren. Dus voordat we heel enthousiast met de CV’s van software developers beginnen te zwaaien, stellen we een paar vragen aan je. We willen graag weten wie je bent en begrijpen wat je nodig hebt.

 

Onze kenmerken

Kennis

(is macht)

C#, .NET, ASP.NET, .NET Core, MVC, WCF, Angular, TFS, MSSQL, AWS, JavaScript, HTML, jQuery, XML, Github, Jira, Java, PHP, Laravel, Python, Docker, etc. Moeten we nog even doorgaan? De developers die wij bemiddelen kennen het allemaal.

Eerlijkheid

(duurt het langst)

Wij zijn summit developers. Opgericht in 2017 als onderdeel van Aatop ICT. Wij beschikken over vele jaren ervaring met het werven en beschikbaar stellen van IT Talent. De mensen achter summit developers zijn Matthijs, Ton en Paulien. Wij houden van snel schakelen. Transparantie en openheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Snel

(als het licht)

Wij zijn snel. Heel snel. Als je ons belt (of mailt, mag ook) dan krijg je dezelfde dag nog een antwoord. En als wij een passend CV beschikbaar hebben, krijg je dat CV diezelfde dag nog gemaild.

Persoonlijk

(voor ons heel logisch)

Wij gaan voor de persoonlijke relatie. Daarin onderscheiden wij ons. Video calls zijn prachtig, maar het persoonlijk gesprek is beter.