Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in inshoring en offshoring van software developers en het inzetten van software developers op projecten. We doen dat zorgvuldig, snel en persoonlijk.

Wij zijn summit developers. We beschikken over veel ervaring als het gaat om werven van talentvolle en ervaren software development. De mensen die we zelf hebben aangenomen zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. We hebben gekeken naar kennis en ervaring. Logisch, want the job has to be done.

Maar misschien nog wel belangrijker: we selecteren niet alleen op technische skills, we selecteren óók op persoonlijkheid. We stellen onszelf steeds de vraag: worden onze klanten blij van deze software developer?

Onze waarden

✓ Snel schakelen

Als je ons belt, krijg je direct een medewerker te spreken (zonder keuzemenu). Grote kans dat je direct Ton, Matthijs of Paulien krijgt te spreken en die geven jou direct een antwoord.

✓ Ervaring 

De Software Ontwikkelaars van summit developers zijn ervaren medewerkers. Variërend van 2 jaar tot 20 jaar ervaring met tools als C#, .NET Core, Java, Laravel, Python, Docker, Kubernetes, Azure, AWS, etc. Het werk- en denkniveau van onze Developers is minimaal HBO.

✓ Persoonlijk contact

Als jij een software developer via ons inzet, houden we persoonlijk contact. Je hebt altijd dezelfde contactpersoon als aanspreekpunt. Ook hebben we intensief contact met de Developer. Zo monitoren we met elkaar of alles naar wens loopt.

Wij de developers

Jij het project

Veel organisaties zijn op zoek naar extra developmentcapaciteit. Jouw organisatie mogelijk ook. Wij kunnen je hierbij helpen. Wij hebben .NET developers in dienst. Ze zijn allemaal goed opgeleid (HBO). Hebben ruime ervaring met .NET (4 – 10 jaar).

En wij? Wij schakelen snel. Als je ons belt, krijg je direct te horen of wij iemand beschikbaar hebben en per wanneer. Wij zijn flexibel en denken met je mee. En oh ja, we zijn gedreven. We vinden ons vak namelijk leuk en willen jou als klant graag helpen.

 

Wie zijn jullie?

We verdiepen ons graag in jullie organisatie

Je kunt pas met een goede oplossing komen als je de vraag van de klant kent. Vanuit die gedachte werken we al jaren. Dus voordat we heel enthousiast met de CV’s van onze .NET developers beginnen te zwaaien, stellen we een paar vragen aan je. We willen graag weten wie je bent en begrijpen wat je nodig hebt.

 

 

 

Onze kenmerken

Kennis

(is macht)

C#, .NET, ASP.NET, .NET Core, MVC, WCF, Angular, TFS, MSSQL, AWS, JavaScript, HTML, jQuery, XML, Github, Jira. Moeten we nog even doorgaan? We kennen het allemaal. En belangrijker nog: onze developers kunnen hiermee overweg. Als geen ander.

Eerlijkheid

(duurt het langst)

Wij zijn summit developers. Opgericht in 2017 als onderdeel van Aatop ICT. Wij beschikken over vele jaren ervaring met het werven en beschikbaar stellen van IT Talent. De mensen achter summit developers zijn Matthijs, Ton en Paulien. Wij houden van snel schakelen. Transparantie en openheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Snel

(als het licht)

Als je .NET developers wilt inhuren, dan wil je snel weten wie er beschikbaar is. Wij zijn snel. Als je ons belt (of mailt, mag ook) dan krijg je dezelfde dag nog een antwoord. En als één van onze toppers beschikbaar is, dan krijg je het CV diezelfde dag gemaild.

Persoonlijk

(voor ons heel logisch)

Wij gaan voor de persoonlijke relatie. Daarin onderscheiden wij ons. Wij hebben elke week contact met de .NET developers uit ons team. Soms nog wel vaker. En we gaan voor de persoonlijke touch met onze klanten.