Bemiddelde developers

Maak kennis met een aantal door ons bemiddelde developers. Op basis van deta-vast of op projectbasis werken ze bij onze klanten. Onze klanten hebben geen probleem meer met het vinden van developers. 1 telefoontje naar ons en wij leveren meestal dezelfde dag al CV’s aan van developers die concreet beschikbaar zijn.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS.

Lees verder

René Lombard

René heeft ruim 4 jaar ervaring als .NET Software Developer. Hij verdiept zich graag in nieuwe technieken en heeft een voorkeur voor Cloud applicaties.

Lees verder

Morné Lombard

Morné is een opgewekte, communicatief vaardige developer die gemakkelijk het gesprek aangaat. In zijn vorige baan als software developer had hij een focus op .NET Core, C#, Angular.

Lees verder

Louis Mulders

Louis heeft zijn Bachelor-studie afgerond in 2018. Onderdeel van deze opleiding betrof een langdurige stage bij Siemens in België. Sinds 2019 werkt Louis als software developer, waarbij zijn focus ligt op de front-end.

Lees verder

Faizel Faker

Faizel is een zeer ervaren software developer met een afgeronde Master. Zijn CV is indrukwekkend.

Lees verder

Daniel Jordaan

Daniel is een enorme enthousiasteling en optimist. Je wordt er gewoon blij van om met hem samen te werken. Hij is enorm leergierig, zeer communicatief en heeft de ambitie om het ver te schoppen als software developer.

Lees verder

Conrad Roux

Deze energieke software developer beschikt over bijna 10 jaar ervaring met .NET / C#. Hij beschikt over een afgeronde Bachelor. Hij is communicatief sterk en heeft een professioneel voorkomen.

Lees verder

Jaco Visagé

Jaco beschikt over een enorme hoeveelheid ervaring in software development (meer dan 15 jaar).

Lees verder

Kevin Terblanche

Kevin is een enthousiaste (front-end) software engineer met goede communicatieve vaardigheden. Hij is goed thuis in tal van programmeertalen en frameworks.

Lees verder

Andries Pretorius

Andries is een zeer intelligente en gedreven softwareontwikkelaar. Hij communiceert goed, prettig en efficiënt.

Lees verder

Lardus du Plessis

Lardus is een zeer ervaren Fullstack Software Developer. Met meer dan 18 jaar ervaring kan hij een ware senior genoemd worden.

Lees verder

Trishan Vassan

Trishan is een rising star op het gebied van Test Automation. Naast zijn test automation ervaring heeft Trishan ook ervaring met software development (C# / .NET / .NET Core).

Lees verder

Arno Kotze

Arno heeft als Senior Developer en Consultant ruime ervaring met .NET / C#, maar ook met Microsoft Dynamics 365. Zijn totale ervaring in ICT omvat bijna 20 jaar.

Lees verder

Johan Westermann

Johan heeft sinds 2019 ervaring als PHP Developer / Web Developer. Daarbij heeft hij ervaring opgedaan met zaken als Laravel, CakePHP, WordPress, maar ook React, Angular, C#, etc.

Lees verder

Rudi Rohm

Rudi is een ijverige full stack developer. Hij beschikt sinds 2019 over ervaring als .NET Ontwikkelaar.

Lees verder

Thomas Monk

Thomas is een zeer kundige software developer met ervaring sinds 2011. Hij beschikt over een afgeronde Master / WO in IT.

Lees verder

Karl de Busser

Karl beschikt over een afgeronde Bachelor-opleiding (HBO). Hij heeft professionele ervaring als full stack software developer sinds begin 2021.

Lees verder

Matthew Spencer

Matthew beschikt over een afgeronde Bachelor-opleiding (HBO). Hij heeft professionele ervaring als software developer sinds begin 2020.

Lees verder

Elton Strydom

Elton is een ervaren Software Developer met een leergierige instelling. Beschikte al over een afgeronde Bachelor, maar naast zijn fulltime werkzaamheden heeft hij ook een Master gedaan.

Lees verder

Arjen Singels

Arjen Singels is een Ervaren Java Developer. Met een afgeronde Bachelor / Honours Computer Science op zak, is hij in 2017 gestart als Java Developer.

Arjen Singels

Christiaan le Roux

Christiaan is een enthousiaste IT-er met ervaring als support engineer. Hij heeft ervaring met het geven van diverse IT-support, zoals het geven van support op VOIP-omgevingen, software applicaties, hardware.

Lees verder

Kobus van der Walt

Kobus van der Walt heeft zijn Bachelor afgerond aan ‘University of Witwatersrand’ (in de volksmond ‘Wits’). Dit is één van de beste universiteiten van Zuid-Afrika en staat tevens in de lijst van 200 beste universiteiten van de wereld.

Lees verder

Eben Schutte

Foto en tekst volgt.

Christo Sheppard

Christo Sheppard is een Ervaren Front-End Developer. Hij heeft in 2016 zijn Bachelor-opleiding afgerond. Dit betrof een opleiding met specialisatie in Interaction Design. Vervolgens is Christo zijn loopbaan gestart als Front-End Developer.

Lees verder

Hein Pieterse

Hein Pieterse is Senior Front-end Developer. Hij beschikt over een afgeronde Master. Hein heeft een achtergrond als zowel UX Designer als Software Developer. Het developmentvak vindt hij het allerleukst.

Lees verder

Llewellyn Dawson

Foto en tekst volgt.

Roald Nel

Foto en tekst volgt.