Onze developers

Wij beschikken over een team van .NET Ontwikkelaars. Allemaal eigen medewerkers. Toppers, al zeggen we het zelf. En die toppers zetten wij graag in op jouw project.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS, opzetten van architecturen en implementatie van software-oplossingen in webomgevingen voor grote ondernemingen. Gedreven persoon, een enthousiaste teamplayer en een creatieve denker.

Shaun Venter

Senior .NET developer. Beschikt over een HBO Bachelor Informatica en heeft 8 jaar software development ervaring.

Heeft gewerkt aan mooie projecten waaronder een WiFi login portaal dat gemiddeld 2 miljoen unieke bezoekers en 3,5 miljoen sessies per maand heeft. Daarnaast een app voor iOS en Android gebouwd voor het WiFi portaal, gebruikmakend van Xamarin.

Houdt ervan om te worden uitgedaagd. Projecten buiten zijn comfortzone zijn zeer welkom. Nieuwe technieken? Graag!

Zijn belangrijkste ontwikkelervaring ligt op het vlak van C#, SQL (Microsoft, MySQL, PostgreSQL), Xamarin, Restful and SOAP API’s (WCF), Google Analytics. Daarnaast ervaring met JavaScript, HTML, JSON, Java, SVN, Git, Team Foundation, IIS, Glassfish.

Ruan Schoombee

Een hardwerkende en gemotiveerde software developer. Beschikt over HBO Informatica. Heeft 5 jaar werkervaring.

Maakt graag gebruik van zijn kennis en ervaring om innovatieve en kwalitatief goede software te bouwen. Zoals Ruan het zelf zegt: “Ik vind het mooi om software te bouwen en zo mijn stempel te zetten op toekomstige technieken en ontwikkelingen. Ik doe mijn uiterste best iedere taak zo goed mogelijk uit te voeren en probeer iedere dag zowel mijn technische als zakelijke vaardigheden te verbeteren“.

Een ervaren .NET developer met een professionele werkhouding. Veel ervaring met het .NET Core platform en kan daarnaast uitstekend overweg met diverse front-end technieken binnen het .NET framework.

Raldo Tromp

Raldo wordt gedreven door zijn passie voor perfectie en het in-één-keer-goed-principe. Hij is ervan overtuigd dat de sleutel tot succes een simpel recept is. Het vraagt om sterke relaties, eerlijkheid, integriteit, goede communicatievaardigheden en hard werken.

In de vijf jaar dat Raldo werkzaam is als software ontwikkelaar, heeft hij veel ontwikkelingen doorgemaakt en ervaring met projectmanagement opgedaan. Hij heeft met name ervaring met .NET C#, ASP.NET, Xamarin, Javascript en Arduino. Raldo heeft een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, is initiatiefrijk, nauwkeurig, tactisch en een echte troubleshooter.

Herman van den Berg

Herman heeft een Bachelor Information Technology (IT). Hij heeft 9 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, voornamelijk in C#, ASP.NET, MSSQL (T-SQL) en Angular. Zijn kennis en vaardigheden deelt hij graag met anderen.

Deze collega is een logische denker die altijd meerdere stappen vooruit denkt en houdt van puzzelen en uitdagingen. Een harde werker, betrouwbaar en leert graag over nieuwe technologieën.

Ervaring met C#, ASP.NET MVC, ASP.NET WebApi, WCF, Entity Framework, HTML5, AngularJS, TypeScript, Angular, JavaScript, T-SQL, CSS3, NPM, SASS, Ionic3, Ionic Framework, GIT, HG, Octopus, Teamcity, Unit testing en Scrum.

Hendrik Milne

Hendrik is een zeer gemotiveerde software ontwikkelaar met meer dan 8 jaar ervaring met .NET / C#. Hij is communicatief zeer vaardig en werkt gestructureerd. Onderdeel van zijn dagelijkse structuur is dat hij zich inleest in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hendrik ontpopt zich graag tot de go-to-guy developer binnen een bedrijf.

Naast zijn werk is hij ook in zijn eigen tijd bezig met software development. Hij verdiept zich graag in nieuwe technologieën.

Hendrik heeft ruime ervaring met onder andere .NET / C#, SQL Server 2008-2016, Visual Studio 2010-2017, Xamarin, SSIS Packages, SSRS, TFS, Angular 6, Knockout.js, WebAPI 2, Entity Framework en Full Software Development Lifecycle.

Marco Rosslee

Marco heeft meer dan 13 jaar ervaring in software development, waarbij de focus vooral ligt op .NET-technologieën. Ervaring in de gehele cyclus van software development van requirements analyse tot en met het onderhoud. Hij is zeer ervaren in het ontwerpen van de juiste, robuuste applicatiearchitectuur voor high performance, responsive client-server applicaties.

Ook heeft Marco ervaring met het leiden van softwareteams die kwaliteitssoftware leveren.

Marco’s toolbox bevat onder andere .NET programmeertalen (waaronder C# en ASP.NET Core), WebApi, SQL, JQuery, Bootstrap, DHTML, EF6 & EF Core, NHibernate, XSD, volledige Application Development Life Cycle, Software Architecture, Multi-threaded & a-synchroon development, High performance applicatieontwikkeling, Mobile, Web & Desktop Applicaties.

René Lombard

René heeft ruim 4 jaar ervaring als .NET Software Developer. Hij verdiept zich graag in nieuwe technieken en heeft een voorkeur voor Cloud applicaties.

René heeft ervaring met C#, .NET, SQL / MySQL, Mongo DB / DynamoDB, HTML, CSS, Javascript, Ionic, TypeScript, RabbitMQ Masstransit, Amazon Web Services en Unity.

Wynand Murray

Wynand is een Senior .NET Software Developer met 10 jaar werkervaring. Hij heeft uitgebreide ervaring in de gehele SDLC, inclusief analyse en documentatie, projectplanning en Data Driven web- en desktop-based software development met behulp van het .NET-framework.

Hij heeft onder andere ervaring met C#.NET (Full-Stack), .ASP.NET, .NET framework 4.0 and 4.5, WCF, SQL, MVC, Entity Framework, .NET Core, TFS en Azure.

Bryan Musso

Bryan geniet van het ontwikkelen van software. De uitdaging die het met zich meebrengt en het creëren van innovatieve oplossingen zijn zaken die hem enorm aanspreken. Hij kan zich snel nieuwe systemen, patronen en platforms eigen maken. Ook vindt hij het leuk om dingen uit te zoeken. Daarnaast houdt hij van het optimaliseren van bestaande processen.

Bryans expertise ligt vooral op het vlak van .NET Core, C#, ASP.NET, Xamarin, SQL Server, RabbitMQ, Telerik en TFS/Azure DevOps.

Nick de Beer

Nick is een veelzijdige Full-Stack Software Developer. Gespecialiseerd in .NET / Microsoft-technologieën. Nick heeft een modern back-end systeem gebouwd en onderhouden dat meer dan 6 miljoen advertenties per maand weergeeft. Ook heeft hij training en coaching gegeven aan junior developers. Nick is een flexibele teamspeler die ernaar streeft om de nieuwste technologieën te verbeteren.