Onze developers

Wij beschikken over een team van .NET Ontwikkelaars. Allemaal eigen medewerkers. Toppers, al zeggen we het zelf. En die toppers zetten wij graag in op jouw project.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS, opzetten van architecturen en implementatie van software-oplossingen in webomgevingen voor grote ondernemingen. Gedreven persoon, een enthousiaste teamplayer en een creatieve denker.

Shaun Venter

Senior .NET developer. Beschikt over een HBO Bachelor Informatica en heeft 8 jaar software development ervaring.

Heeft gewerkte aan mooie projecten, waaronder WiFi login portaal, dat gemiddeld 2 miljoen unieke bezoekers en 3,5 miljoen sessies per maand heeft. Daarnaast een app voor iOS en Android gebouwd voor het WiFi portaal, gebruikmakend van Xamarin.

Houdt ervan om te worden uitgedaagd. Projecten buiten zijn comfortzone zijn zeer welkom. Nieuwe technieken? Graag!

Zijn belangrijkste ontwikkelervaring ligt op het vlak van C#, SQL (Microsoft, MySQL, PostgreSQL), Xamarin, Restful and SOAP API’s (WCF), Google Analytics. Daarnaast ervaring met JavaScript, HTML, JSON, Java, SVN, Git, Team Foundation, IIS, Glassfish

Ruan Schoombee

Een hardwerkende en gemotiveerde software developer. Beschikt over HBO Informatica. 5 jaar werkervaring.

Maakt graag gebruik van zijn kennis en ervaring om innovatieve en kwalitatief goede software te bouwen. Zoals Ruan het zelf zegt: “Ik vind het mooi om software te bouwen en zo mijn stempel te zetten om toekomstige technieken en ontwikkelingen. Ik doe mijn uiterste best iedere taak zo goed mogelijk uit te voeren en probeer iedere dag zowel mijn technische als zakelijke vaardigheden te verbeteren“.

Een ervaren .NET developer met een professionele werkhouding. Veel ervaring met het .NET Core platform en kan daarnaast uitstekend overweg met diverse front-end technieken binnen het .NET framework.

Raldo Tromp

Raldo wordt gedreven door zijn passie voor perfectie en het in-één-keer-goed-principe. Hij is er van overtuigd dat de sleutel tot succes een simpel recept is. Het vraagt om sterke relaties en eerlijkheid, integriteit, goede communicatievaardigheden en hard werken.

In de vijf jaar dat Raldo werkzaam is als software ontwikkelaar, heeft hij veel ontwikkelingen doorgemaakt en projectmanagement gedaan. Hij heeft met name ervaring opgedaan met .NET C#, ASP.NET, Xamarin, Javascript en Arduino. Raldo heeft een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, is initiatiefrijk, is nauwkeurig, is tactisch en is een echte troubleshooter.

Herman van den Berg

Herman heeft een Bachelor Information Technology (IT). Hij heeft 9 jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling, voornamelijk in C#, ASP.NET, MSSQL (T-SQL) en Angular. De kennis en vaardigheden die hij heeft opgedaan wil hij graag met anderen delen.

Deze collega is een logische denker die altijd meerdere stappen vooruit denkt en houdt van puzzelen en uitdagingen. Een harde werker, betrouwbaar en leert graag over nieuwe technologieën.

Ervaring met:
C#, ASP.NET MVC, ASP.NET WebApi, WCF, Entity Framework, HTML5, AngularJS, TypeScript, Angular, JavaScript, T-SQL, CSS3, NPM, SASS, Ionic3, Ionic Framework, GIT, HG, Octopus, Teamcity, Unit testing, Scrum