Onze developers

Wij beschikken over een team van .NET Ontwikkelaars. Allemaal eigen medewerkers. Toppers, al zeggen we het zelf. En die toppers zetten wij graag in op jouw project.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS.

Lees verder

René Lombard

René heeft ruim 4 jaar ervaring als .NET Software Developer. Hij verdiept zich graag in nieuwe technieken en heeft een voorkeur voor Cloud applicaties.

Lees verder

Justin van der Westhuizen

Justin is een vriendelijke, flexibele en doortastende software ontwikkelaar. Zijn technische kennis en ervaring ligt op het vlak van .NET Core 2.0, Razor, Entity Framework, Azure Cloud, Telerik, SQL, JavaScript, MVC en React.

Lees verder

Morné Lombard

Morné is een opgewekte, communicatief vaardige developer die gemakkelijk het gesprek aangaat. In zijn vorige baan als software developer had hij een focus op .NET Core, C#, Angular.

Lees verder

Louis Mulders

Louis heeft zijn Bachelor-studie afgerond in 2018. Onderdeel van deze opleiding betrof een langdurige stage bij Siemens in België. Sinds 2019 werkt Louis als software developer, waarbij zijn focus ligt op de front-end.

Lees verder

Faizel Faker

Faizel is een zeer ervaren software developer met een afgeronde Master. Zijn CV is indrukwekkend.

Lees verder

Daniel Jordaan

Daniel is een enorme enthousiasteling en optimist. Je wordt er gewoon blij van om met hem samen te werken. Hij is enorm leergierig, zeer communicatief en heeft de ambitie om het ver te schoppen als software developer.

Lees verder

Conrad Roux

Deze energieke software developer beschikt over bijna 10 jaar ervaring met .NET / C#. Hij beschikt over een afgeronde Bachelor. Hij is communicatief sterk en heeft een professioneel voorkomen.

Lees verder

Jaco Visagé

Jaco beschikt over een enorme hoeveelheid ervaring in software development (meer dan 15 jaar).

Lees verder

Kevin Terblanche

Kevin is een enthousiaste (front-end) software engineer met goede communicatieve vaardigheden. Hij is goed thuis in tal van programmeertalen en frameworks.

Lees verder

Andries Pretorius

Andries is een zeer intelligente en gedreven softwareontwikkelaar. Hij communiceert goed, prettig en efficiënt.

Lees verder

Lardus du Plessis

Lardus is een zeer ervaren Fullstack Software Developer. Met meer dan 18 jaar ervaring kan hij een ware senior genoemd worden.

Lees verder

Trishan Vassan

Trishan is een rising star op het gebied van Test Automation. Naast zijn test automation ervaring heeft Trishan ook ervaring met software development (C# / .NET / .NET Core).

Lees verder

Arno Kotze

Arno heeft als Senior Developer en Consultant ruime ervaring met .NET / C#, maar ook met Microsoft Dynamics 365. Zijn totale ervaring in ICT omvat bijna 20 jaar.

Lees verder

Johan Westermann

Johan heeft sinds 2019 ervaring als PHP Developer / Web Developer. Daarbij heeft hij ervaring opgedaan met zaken als Laravel, CakePHP, WordPress, maar ook React, Angular, C#, etc.

Lees verder