Onze developers

Wij beschikken over een team van .NET Ontwikkelaars. Allemaal eigen medewerkers. Toppers, al zeggen we het zelf. En die toppers zetten wij graag in op jouw project.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS.

Lees verder

René Lombard

René heeft ruim 4 jaar ervaring als .NET Software Developer. Hij verdiept zich graag in nieuwe technieken en heeft een voorkeur voor Cloud applicaties.

Lees verder

Christoff Boshoff

Christoff is een communicatief vaardige software developer. Opvallend is zijn positieve en flexibele levenshouding.

Lees verder

Johnnie van Eeden

Johnnie maak je niets meer wijs over .NET/C# development: hij heeft ruim 15 jaar ervaring als software ontwikkelaar en daarbij ervaring als Lead Developer.

Lees verder

Hanco Visagie

Deze vrolijke en sympathieke software developer kunnen we met recht een hoogvlieger noemen. Zijn bachelor studie heeft Hanco gecombineerd met een baan als software ontwikkelaar en wel bij een luchtvaartmaatschappij.

Lees verder

Christo Boshoff

Deze fullstack developer met 11 jaar C# / .NET-ervaring kunnen we met recht een senior developer noemen. De technologische kennis van Christo is groot.

Lees verder

Justin van der Westhuizen

Justin is een vriendelijke, flexibele en doortastende software ontwikkelaar. Zijn technische kennis en ervaring ligt op het vlak van .NET Core 2.0, Razor, Entity Framework, Azure Cloud, Telerik, SQL, JavaScript, MVC en React.

Lees verder

Morné Lombard

Morné is een opgewekte, communicatief vaardige developer die gemakkelijk het gesprek aangaat. In zijn vorige baan als software developer had hij een focus op .NET Core, C#, Angular.

Lees verder