Onze developers

Wij beschikken over een team van .NET Ontwikkelaars. Allemaal eigen medewerkers. Toppers, al zeggen we het zelf. En die toppers zetten wij graag in op jouw project.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS.

Lees verder

Shaun Venter

Senior .NET developer. Beschikt over een HBO Bachelor Informatica en heeft 8 jaar software development ervaring.

Lees verder

René Lombard

René heeft ruim 4 jaar ervaring als .NET Software Developer. Hij verdiept zich graag in nieuwe technieken en heeft een voorkeur voor Cloud applicaties.

Lees verder

Pieter le Roux

Pieter is een software developer met een aantal jaren ervaring in .NET / C#. Beschikt over een afgeronde HBO / Bachelor opleiding.

Lees verder

Philip Kruger

Philip is een zeer ervaren software developer met meer dan 20 jaar ervaring (waarvan 15 jaar met C#, .NET).

Lees verder

Christoff Boshoff

Christoff is een communicatief vaardige software developer. Opvallend is zijn positieve en flexibele levenshouding.

Lees verder

Johnnie van Eeden

Johnnie maak je niets meer wijs over .NET/C# development: hij heeft ruim 15 jaar ervaring als software ontwikkelaar en daarbij ervaring als Lead Developer.

Lees verder

Hanco Visagie

Deze vrolijke en sympathieke software developer kunnen we met recht een hoogvlieger noemen. Zijn bachelor studie heeft Hanco gecombineerd met een baan als software ontwikkelaar en wel bij een luchtvaartmaatschappij.

Lees verder

Martin Volkwyn

‘Doortastendheid’ is een woord dat Martin omschrijft. Toen deze developer de gelegenheid kreeg om vanuit Zuid-Afrika te emigreren naar Nederland, pakte hij de mogelijkheid met beide handen aan en arriveerde hij binnen een aantal weken in Nederland.

Lees verder

Christo Boshoff

Deze fullstack developer met 11 jaar C# / .NET-ervaring kunnen we met recht een senior developer noemen. De technologische kennis van Christo is groot.

Lees verder