Onze developers

Wij beschikken over een team van .NET Ontwikkelaars. Allemaal eigen medewerkers. Toppers, al zeggen we het zelf. En die toppers zetten wij graag in op jouw project.

Elzaan van Tonder

Energieke full-stack softwareontwikkelaar met meer dan 7 jaar ervaring met ASP.Net, C#, ASP.Net Core, Azure, MVC, Javascript, HTML & CSS.

Lees verder

René Lombard

René heeft ruim 4 jaar ervaring als .NET Software Developer. Hij verdiept zich graag in nieuwe technieken en heeft een voorkeur voor Cloud applicaties.

Lees verder

Hanco Visagie

Deze vrolijke en sympathieke software developer kunnen we met recht een hoogvlieger noemen. Zijn bachelor studie heeft Hanco gecombineerd met een baan als software ontwikkelaar en wel bij een luchtvaartmaatschappij.

Lees verder

Christo Boshoff

Deze fullstack developer met 11 jaar C# / .NET-ervaring kunnen we met recht een senior developer noemen. De technologische kennis van Christo is groot.

Lees verder

Justin van der Westhuizen

Justin is een vriendelijke, flexibele en doortastende software ontwikkelaar. Zijn technische kennis en ervaring ligt op het vlak van .NET Core 2.0, Razor, Entity Framework, Azure Cloud, Telerik, SQL, JavaScript, MVC en React.

Lees verder

Morné Lombard

Morné is een opgewekte, communicatief vaardige developer die gemakkelijk het gesprek aangaat. In zijn vorige baan als software developer had hij een focus op .NET Core, C#, Angular.

Lees verder

Bernard Visagie

Ons team bestond tot nu toe alleen uit software developers. Met de komst van deze sportieveling hebben we ons team aangevuld met een test automation engineer.

Lees verder

Devon Volkwyn

Devon heeft al flink wat kilometers gereden als enthousiast mountainbiker én heeft al een mooi aantal kilometers gemaakt als software developer.

Lees verder

Louis Mulders

Louis heeft zijn Bachelor-studie afgerond in 2018. Onderdeel van deze opleiding betrof een langdurige stage bij Siemens in België. Sinds 2019 werkt Louis als software developer, waarbij zijn focus ligt op de front-end.

Lees verder

Pieter Linde

Pieter heeft ervaring als software developer sinds 2012. Voordat hij naar Nederland kwam en bij ons in dienst kwam heeft hij gewerkt bij EOH, een groot software consultancy bedrijf in Zuid-Afrika. Gewerkt in rollen als sytems architect en software developer voor (internationale) klanten.

Lees verder

Faizel Faker

Faizel is een zeer ervaren software developer met een afgeronde Master. Zijn CV is indrukwekkend.

Lees verder

Daniel Jordaan

Daniel is een enorme enthousiasteling en optimist. Je wordt er gewoon blij van om met hem samen te werken. Hij is enorm leergierig, zeer communicatief en heeft de ambitie om het ver te schoppen als software developer.

Lees verder